Υπηρεσίες XeroxΛύσεις διαχείρισης εγγράφων
Σε μια οικονομία της πληροφόρησης, τα έγγραφα και τα δεδομένα αποτελούν το νόμισμά σας. Η γνώση είναι δύναμη, αλλά οι άνθρωποι είναι αδύναμοι εάν δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που βρίσκονται θαμμένες σε βουνά από χαρτί και ανοργάνωτα αρχεία. Για να διατηρήσετε τις εταιρικές πληροφορίες ενημερωμένες και προσβάσιμες, ενώ προστατεύετε ευαίσθητο ενεργητικό, αξίζει να αναθέσετε τη διαχείριση εγγράφων στη Xerox.

Εκτυπώστε για λιγότερο, και εκτυπώστε λιγότερο με τις Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της Xerox. Θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το περιεχόμενο, να ασφαλίσετε και να ενσωματώσετε τα συστήματα, να μειώσετε τα έξοδα και να απλουστεύσετε τις διαδικασίες.
Αναθεωρήστε τις λειτουργίες εκτύπωσης και αλληλογραφίας εντός του οργανισμού σας. Ξεκινήστε με μια αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασής σας και μετά θα σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα έξοδα και να βελτιστοποιήσετε την υποδομή έντυπων και ψηφιακών εγγράφων σας.
Μεταμορφώστε τις λειτουργίες υποστήριξης γραφείου για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι Υπηρεσίες Xerox Document Transaction Processing Services απλοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας για να προωθήσουν την ανάπτυξη, να μειώσουν τα κόστη και να σας παρέχουν ένα διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Βραβεία και Αναγνώριση

Gartner – Η Xerox κατατάχθηκε σε ηγετική θέση στο Magic Quadrant της Gartner για τις Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο
IDC – Η Παγκόσμια Αξιολόγηση για Προμηθευτές Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της IDC MarketScape αποδίδει ηγετική θέση στη Xerox
Quocirca – Η Xerox κατέκτησε ηγετική θέση στο Τοπίο της Quocirca για Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης του 2013
Forrester – «The Forrester Wave: Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης, Q2 2012» αναφέρει τη Xerox ως ηγέτη
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:


Μελέτη περίπτωσης του Πανεπιστημίου του Rotterdam

Βελτίωση της ποιότητας αναπαραγωγής γραφικών και μείωση των εξόδων στο Πανεπιστήμιο του Rotterdam.

Προβολή της μελέτης περίπτωσης του Πανεπιστημίου του Rotterdam 

Μελέτη περίπτωσης του Δημαρχείου του Newport

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης της Xerox υποστηρίζουν τους νέους τρόπους λειτουργίας του Δημαρχείου του Newport.

Προβολή μελέτης περίπτωσης του Δημαρχείου του Newport 

Υπηρεσίες με μια ματιά

Βρείτε γρήγορα δεδομένα για τις Υπηρεσίες Xerox, την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία για διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών, εξωτερική ανάθεση τεχνολογίας πληροφοριών (IT) και λύσεις διαχείρισης εγγράφων.

Προβολή συνοπτικής παρουσίασης υπηρεσιών (PDF, 297 KB)