Xeroxin palvelutAsiakirjojen hallintaratkaisut
Tietotaloudessa asiakirjat ja data ovat valuuttaasi. Tieto on valtaa, mutta vallasta ei ole hyötyä, jos tietoa ei voida löytää paperipinojen seasta ja huonosti järjestetyistä tiedostoista. Ulkoistamalla asiakirjojesi hallinnan Xeroxille voit pitää yrityksesi tiedot ajan tasalla ja helposti saatavilla sekä suojata arkaluontoisia tietoja.

Tulosta halvemmalla ja vähemmän Xeroxin tulostuksenhallintapalveluilla. Autamme sinua sisällön järjestämisessä, järjestelmien suojaamisessa ja integroimisessa, kulujen vähentämisessä sekä prosessien tehostamisessa.
Tarkastele sisäisiä paino- ja postitustoimintoja uudella silmällä. Aloita nykyisen tilan arvioinnilla, minkä jälkeen voimme auttaa sinua vähentämään kuluja ja optimoimaan paperi- ja digitaalisten asiakirjojen infrastruktuurin.
Uudista backoffice-toiminnot kasvun takaamiseksi. Xerox Document Transaction Processing Services -palvelut tehostavat liiketoiminnan prosesseja, tukevat kasvua, vähentävät kuluja ja antavat pysyviä kilpailuetuja.

Palkinnot ja tunnustukset

Gartner – Xerox on saanut tulostuksenhallintapalvelujen ykkössijan Gartner Magic Quadrant, Worldwide -vertailussa
IDC – IDC MarketScapen maailmanlaajuinen tulostuksenhallintapalvelujen toimittajia koskeva vertailu nimeää Xeroxin johtavaksi yritykseksi
Quocirca – Xerox ykkösenä 2013 Quocircan tulostuksenhallintapalvelujen vertailussa
Forrester – ”The Forrester Wave: Managed Print Services, Q2 2012” -vertailussa Xerox nimetään ykköseksi
Jaa tämä sivu:


Rotterdam University -tapausesimerkki

Painotuotteiden laadun parantaminen ja kulujen vähentäminen Rotterdamin yliopistossa.

Katso Rotterdam University -tapausesimerkki 

Newport City Council -tapausesimerkki

Xeroxin tulostuksenhallintapalvelu tukee Newport City Councilin uusia työtapoja.

Katso Newport City Council -tapausesimerkki 

Palvelut lyhyesti

Pikaisia tietoja Xerox-palveluista, maailman johtavasta yritysprosessien hallintaa, IT-ulkoistusta ja asiakirjojen hallintaratkaisuja toimittavasta yrityksestä.

Tarkastele palvelujen esittelyä (PDF, 297 kt)