A Xerox szolgáltatásaiDokumentumkezelési megoldások
Az információgazdaságban a dokumentumok és az adatok jelentik a tőkét. A tudás hatalom, ám az emberek tehetetlenek, ha nem találják meg a papírhegyekben és a rendezetlen fájlokban eltemetett információkat. Ha szeretné, hogy a vállalat információi naprakészek és elérhetők legyenek, miközben a bizalmas adatokat is megóvja, érdemes a Xeroxot megbíznia a dokumentumkezeléssel.

Nyomtasson olcsóbban és kevesebbet a Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásaival. Segítünk Önnek az adatok rendszerezésében, a rendszerek biztonságos és integrált kezelésében, a költségek csökkentésében és a folyamatok modernizálásában.
Tekintsen új szemmel a házon belüli nyomtatási és levelezési folyamatokra. Kezdje az aktuális körülmények felmérésével, majd segítünk a költségek csökkentésében és a nyomtatás és a digitális dokumentumok infrastruktúrájának optimalizálásában.
A háttérirodai folyamatok átalakításával biztosíthatja vállalatának növekedését. A Xerox Document Transaction Processing Services szolgáltatásai az üzleti folyamatok leegyszerűsítésével biztosítja cégének növekedését, a költségek csökkentését és a fenntartható versenyelőnyt.
Javítsa az ügyfélélményt és a vállalati profitot: juttassa el a megfelelő üzenetet a megfelelő személynek a megfelelő időben. Segítünk optimalizálni a folyamatot a többcsatornás üzenetek létrehozása és célba juttatása érdekében.

Díjak és elismerések

Gartner – A Xerox vezető helyen a Gartner globális menedzselt nyomtatási szolgáltatásokról szóló Magic Quadrant felmérése szerint
IDC – Az IDC MarketScape vezető helyen nevezi meg a Xeroxot a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó beszállítók között globális szinten
Quocirca – A Xerox vezeti a Quocirca 2013-as körképét a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokról
Forrester – A „The Forrester Wave: Managed Print Services, Q2 2012” szerint a Xerox vezető szerepet tölt be
Oldal megosztása:


A Rotterdami Egyetem esettanulmánya

A reprográfiai minőség fejlesztése és a költségek csökkentése a Rotterdami Egyetemen.

A Rotterdami Egyetem esettanulm 

Newport városi tanácsának esettanulmánya

A Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásai támogatják Newport városi tanácsának új munkamódszereit.

Newport városi tanácsának esettanulmánya – megtekintés