Kontakt en rådgiver
Kontakt os online.

Business Process Outsourcing
(BPO)

Hvis du nogensinde har kontaktet et callcenter, bestilt en flybillet, udfyldt en sygeforsikringsanmeldelse eller ansøgt om et billån, er det sandsynligvis os, der har håndteret processen i den anden ende.

Information Technology Outsourcing
(ITO)

Vores prisbelønnede ITO-service, fra konsulentservice og computerservice til netværksstyring og betjening af helpdesks, giver dig en sikker, pålidelig infrastruktur. Vi hjælper dig med at forbedre serviceniveauerne og reducere omkostningerne.

Document Management og Managed Print Services (MPS)

Vi registrerer, digitaliserer, lagrer og håndterer dine forretningsdokumenter for at optimere dine arbejdsprocesser. Når det handler om resultater, kan vores brancheførende MPS spare dig op til 30 % på dine totale printudgifter.

Brancher

Vi håndterer flere hundrede processer, der hjælper virksomheder og offentlige myndigheder til et problemfrit forløb.
Energi

Finansielle serviceydelser

Offentlige myndigheder
Højere læreanstalter

High tech og kommunikation

Produktion
Detailhandels- og forbrugerprodukter

Transport

Rejser

Historien om vores services

Vores mål er enkelt: at gøre enhver forretningsproces mere effektiv.

Enten du uddanner studerende, producerer bildæk eller leverer hotelservices til rejsende, foregår der flere hundrede forretningsprocesser bag kulisserne. Medarbejdere og leverandører skal have deres penge. Computernetværk skal vedligeholdes. Kunderne skal være i stand til at gennemføre transaktioner. Når disse daglige funktioner kommer i vejen for virksomhedernes egentlige forretningsmål, henvender de sig til Xerox.

Vi er verdens største koncern inden for outsourcing af forretningsprocesser. Da vi overtog Affiliated Computer Services (ACS), kombinerede vi deres erfaringer inden for forretningsprocesser og IT-outsourcing med vores ekspertise inden for dokumentstyring og billedteknologi.

Vores mangeårige erfaringer og traditioner beviser, at vi er kommet for at blive. Som serviceudbyder forstår vi, at vores præstationer påvirker dine. Vi lever op til vores forpligtelser, og vi er her, når du har brug for os.

Når du samarbejder med os, hjælper du med at finde en løsning. Vi afholder "drømmemøder" med vores kunder. Resultatet? Nye innovationer, der løser dine mest presserende forretningsudfordringer.
 • Flere tusinde virksomheder vælger Xerox Xervices.
  Vælg en virksomhed på nedenstående liste for at se hvorfor.
  Se alle case studies 
 • Flere tusinde virksomheder vælger Xerox Xervices.
  Vælg en virksomhed på nedenstående liste for at se hvorfor.
  Se alle case studies 
 • Flere tusinde virksomheder vælger Xerox Xervices.
  Vælg en virksomhed på nedenstående liste for at se hvorfor.
     
       
  Se alle case studies