Σύνδεση με Σύμβουλο
Επικοινωνήστε μαζί μας online.

Εξωτερική ανάθεση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων
(BPO)

Εάν κάποια στιγμή επικοινωνήσατε με τηλεφωνικό κέντρο, κλείσατε αεροπορικό εισιτήριο, υποβάλλετε αξίωση για ασφάλεια υγείας ή κάνατε αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου, είναι πιθανό εμείς να έχουμε διεξάγει το τελικό στάδιο της επεξεργασίας.

Εξωτερική ανάθεση τεχνολογίας πληροφοριών
(ITO)

Οι βραβευμένες υπηρεσίες ITO μας, από υπηρεσίες συμβουλευτικής και υπολογιστών έως διαχείριση δικτύου και υπηρεσίες γραφείου βοήθειας, σας παρέχουν μια ασφαλή, αξιόπιστη υποδομή. Βοηθάμε στη βελτίωση των επιπέδων υπηρεσιών και τη μείωση του κόστους.

Διαχείριση εγγράφων και υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (MPS)

Συλλέγουμε, μετατρέπουμε σε ψηφιακή μορφή, αποθηκεύουμε και διαχειριζόμαστε τα επιχειρηματικά έγγραφά σας για τη βελτιστοποίηση της εργασιακής ροής σας. Σε ότι αφορά την παραγωγή, οι κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσίες MPS μπορεί να σας εξοικονομήσουν έως 30% του συνολικού κόστους εκτύπωσης.

Επιχειρήσεις

Χειριζόμαστε εκατοντάδες διαδικασίες που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία επιχειρήσεων και κυβερνήσεων.
Ενέργεια

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Κυβέρνηση
Ανώτατη εκπαίδευση

Υψηλή τεχνολογία και επικοινωνίες

Μεταποίηση
Προϊόντα λιανικής και καταναλωτικά προϊόντα

Μεταφορές

Ταξίδια

Η ιστορία των υπηρεσιών μας

Ο στόχος μας είναι απλός: να κάνουμε τις επιχειρηματικές διαδικασίες πιο αποτελεσματικές.

Είτε εκπαιδεύετε μαθητές, κατασκευάζετε ελαστικά ή παρέχετε ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες, στο προσκήνιο λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες επιχειρηματικές διαδικασίες. Οι υπάλληλοι και οι προμηθευτές πρέπει να πληρωθούν. Τα δίκτυα υπολογιστών πρέπει να συντηρηθούν. Οι πελάτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές. Όταν αυτές οι καθημερινές λειτουργίες εμποδίζουν τους πραγματικούς επιχειρηματικούς στόχους των εταιριών, οι εταιρίες στρέφονται στην Xerox.

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο για την ανάθεση επιχειρηματικών διαδικασιών. Με την εξαγορά της Affiliated Computer Services (ACS), συνδυάσαμε την εμπειρία τους στις επιχειρηματικές διαδικασίες και την εξωτερική ανάθεση τεχνολογίας πληροφοριών με την εξειδίκευσή μας στη διαχείριση εγγράφων και την τεχνολογία εκτύπωσης.

Η μεγάλη κληρονομιά μας αποδεικνύει ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Ως πάροχος υπηρεσιών, κατανοούμε ότι η απόδοσή μας επιδρά στη δική σας απόδοση. Εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας και είμαστε εδώ όταν μας χρειάζεστε.

Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, βοηθάτε και εσείς στη δημιουργία της λύσης. Πραγματοποιούμε «συνεδρίες ονειροπόλησης» με τους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα; Νέες καινοτομίες που επιλύουν τις πιο πιεστικές επιχειρηματικές προκλήσεις σας.