Érdeklődjön egy tanácsadótól
Lépjen velünk kapcsolatba online.

Üzleti folyamatok kiszervezése
(BPO)

Ha valaha hívott már fel egy ügyfélszolgálatot, foglalt repülőjegyet, töltött ki egészségbiztosítási igénylőlapot vagy igényelt autóhitelt, valószínűleg mi kezeltük a back-end feldolgozást.

Dokumentumkezelés és menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS)

Digitalizáljuk, tároljuk és kezeljük üzleti dokumentumait, optimalizálva a munkafolyamatát. Ha pedig a kimeneti oldalról van szó: piacvezető MPS-megoldásunkkal akár 30%-ot takaríthat meg a nyomtatásai teljes költségéből.

Iparágak

Több száz folyamatot kezelünk, vállalatokat és kormányszerveket segítve a zökkenőmentes működésben.
Energiaipar

Pénzügyi szolgáltatások

Kormányzat
Felsőoktatás

High-tech ipar és kommunikáció

Gyártás
Kiskereskedelmi és fogyasztói termékek

Közlekedés

Utazás

Szolgáltatásaink története

A célunk egyszerű: hatékonyabbá tenni bármely üzleti folyamatot.

Akár diákokat oktat, abroncsokat gyárt vagy turistákat szállásol el, a színfalak mögött több száz üzleti folyamat zajlik. A munkavállalókat és a beszállítókat ki kell fizetni. A számítógépes hálózatokat üzemeltetni kell. Az ügyfeleknek tranzakciókat kell teljesíteniük. Amikor ezek a napi tevékenységek a valódi üzleti célok útjába kerülnek, a vállalatok a Xerox segítségét kérik.

Mi vagyunk a világ legnagyobb vállalata az üzleti folyamatok kiszervezése területén. Amikor felvásároltuk az Affiliated Computer Services vállalatot (ACS), kombináltuk az üzleti folyamatok és az IT kiszervezése terén szerzett tapasztalataikat a szakértelmünkkel a dokumentumkezelés és a képalkotási technológiák területén.

Régre visszatekintő örökségünk bizonyítja, hogy sikereink tartósak. Szolgáltatóként tudjuk, hogy a teljesítményünk hatással van az Ön teljesítményére. Betartjuk, amit ígértünk, és itt vagyunk, ha szüksége van ránk.

Ha minket választ, Ön is segít a megoldás kialakításában. Ügyfeleinkkel „álmodozó” találkozókat tartunk. Az eredmény? Új innovációk, melyek megoldják a legégetőbb üzleti kihívásait.