Få kontakt med en rådgiver
Kontakt oss online.

Outsourcing av forretningsprosesser
(BPO)

Hvis du noen gang har kontaktet et callcenter, bestilt en flybillett, meld et helseforsikringskrav eller søkt om et billån, har vi sannsynligvis håndtert prosesseringen for det.

Informasjonsteknologi-outsourcing
(ITO)

Vår prisbelønte ITO-tjenester, fra rådgivning og databehandling til nettverksadministrasjon og hjelpdesk, gir deg en sikker og pålitelig infrastruktur. Vi hjelper med å forbedre servicenivået og med å redusere kostnadene.

Dokumentstyring og styrte utskriftstjenester (MPS)

Vi fanger inn, digitaliserer, lagrer og administrerer dine forretningsdokumenter for å optimalisere arbeidsflyten. Når det gjelder produksjonen, kan vår bransjeledende MPS tjeneste spare deg for opptil 30 % av totale utskriftskostnadene.

Bransjer

Vi håndterer hundrevis av prosesser som hjelper bedrifter og myndigheter med jevnere drift.
Energi

Finanstjenester

Offentlig sektor
Høyere utdanning

Høyteknologi og kommunikasjon

Produksjon
Detalj- og forbrukerprodukter

Transport

Reiser

Historien om våre tjenester

Vårt mål er enkelt: å gjøre forretningsprosesser mer effektiv.

Enten du utdanner studenter, produserer dekk eller leverer hotelltjenester til reisende, skjer det hundrevis av forretningsprosesser bak kulissene. Ansatte og leverandører må få betaling. Datanettverk må vedlikeholdes. Kundene må kunne gjennomføre transaksjoner. Når disse daglige operasjoner kommer i veien for bedriftenes forretningsmessige mål, henvender de seg til Xerox.

Vi er verdens største foretak for outsourcing av forretningsprosesser. Da vi kjøpte Affiliated Computer Services (ACS) kombinerte vi deres erfaring i outsourcing av forretningsprosesser og IT med vår kompetanse i dokumenthåndtering og bildeteknologi.

Vår lange historie beviser at vi er her for å bli. Som tjenesteleverandør forstår vi at våre ytelser påvirker dine. Vi følger opp våre forpliktelser og vi er her når du trenger oss.

Når du samarbeider med oss, hjelper du med å lage løsningen. Vi leder "drømmesamlinger" med våre kunder. Resultatet? Nye innovasjoner som løser de mest presserende utfordringer.