Ta kontakt med en rådgivare
Kontakta oss online.

Outsourcing av affärsprocesser
(BPO)

Om du har pratat med ett kundcenter, bokat en flygbiljett, gjort ett försäkringsanspråk eller ansökt om ett billån är det troligt att vi har tagit hand om back end-bearbetningen.

Outsourcing av informationsteknik
(ITO)

Med våra prisbelönta ITO-tjänster, allt från konsultverksamhet och databehandling till nätverkshantering och supportavdelningar, ger vi dig en säker, pålitlig infrastruktur. Vi hjälper till att förbättra servicenivåer och att minska kostnader.

Dokumenthantering och strategisk utskriftshantering

Vi fångar, digitaliserar, lagrar och hanterar dina företagsdokument för att optimera arbetsflödet. När det gäller utskrifter kan du spara upp till 30 % av dina totala kostnader med vår branschledande utskriftshantering.

Branscher

Vi hanterar hundratals processer som hjälper företag och myndigheter att fungera smidigt.
Energi

Finansiella tjänster

Myndigheter
Högre utbildning

Teknik- och kommunikationsbranschen

Tillverkning
Detaljhandel och konsumentprodukter

Transport

Resor

Våra tjänster – bakgrunden

Vi har en enkel målsättning: att göra alla affärsprocesser mer effektiva.

Oavsett om du undervisar studenter, tillverkar däck eller driver ett hotell finns det hundratals affärsprocesser som äger rum bakom kulisserna. Personal och leverantörer måste få betalt. Datornätverk måste underhållas. Kunder måste kunna utföra transaktioner. När dessa dagliga sysslor kommer i vägen för företagens verkliga verksamhetsmål vänder de sig till Xerox.

Vi är världens största företag inom outsourcing av affärsprocesser. När vi förvärvade Affiliated Computer Services (ACS) kombinerade vi deras erfarenhet inom outsourcing av affärsprocesser och IT med vår expertis inom dokument- och bildhantering.

Vår anrika historia är ett bevis på att vi är här för att stanna. Som tjänsteleverantör förstår vi att våra prestationer påverkar dina. Vi håller våra löften och finns där när du behöver oss.

När du börjar samarbeta med oss bidrar du till att skapa lösningen. Vi har s.k. "dreaming sessions" med våra kunder. Resultatet? Nya idéer som är svaren på dina viktigaste affärsutmaningar.